Over innertechnology

Onze
filosofie

Wat gebeurt er als twee broers met last van ambitie elkaar aansteken met hun visie over de menselijke psyche? Je weet van tevoren niet wat er uit gaat komen. Je weet alleen dat het magisch, inspirerend en vernieuwend gaat zijn.

Alles komt samen in Innertechnology. Het bedrijf is ontstaan in september 2004 toen Christiano en Robinson de daad bij het woord voegden. Twee broers met Chileense roots, opgegroeid in Nederland en vastberaden ook anderen met hun visie te inspireren. Later zijn Daniel, Bas, Marleen en Elke bij het team gekomen.

Bergen

“Met z’n zessen
zijn we sterk verbonden
met de Zuid-Amerikaanse
Indiaanse cultuur”

Een cultuur waarin balans, daadkracht, vernieuwing en verbinding met de natuur een essentiële rol spelen. Het is onze passie om het mysterie van het leven te doorgronden en de werking van de menselijke psyche te onderzoeken. Klinkt magisch, en dat is het ook! Vanuit deze invalshoek hebben wij via studie en praktijkervaring de kennis opgedaan om meditatie en spiritualiteit toegankelijk en praktisch te maken voor iedereen. De mix tussen wetenschap, psychologie en spiritualiteit vormt het kernprincipe van Innertechnology.”