Privé Trainingen

Cursus op maat
€595,-
4 dagdelen / 2 uur

Privé meditatietraining

Wist je dat het mogelijk is om alle meditatietrainingen die wij aanbieden ook bij ons privé te volgen? Het voordeel hiervan is: we stemmen de training speciaal op jou af. Geloof ons, dit wil je. In korte tijd leren wij jou efficiënt, praktisch en effectief mediteren. We werken samen aan het verruimen van je bewustzijn, en begeleiden je liefdevol in jouw persoonlijke proces.

Samen maken we een plan van aanpak, volledig afgestemd op jouw behoefte en doelstellingen. Zo bereiken we met elkaar de beste resultaten! En het mooie is: je kunt te allen tijde beginnen. Dus waar wacht je nog op?

Hersengolfactiviteiten:

Gamma Hersengolf Beta hersengolf Alfa hersengolf Theta hersengolf Delta hersengolf

Hormoonactivatie:

Hormonen

“Ja ja, en wie zegt dat míjn hersenactiviteit meewerkt?”

We horen het je denken. Geen zorgen; dit is onze expertise. Inmiddels hebben al meer dan 5000 mensen onze krachtige methode ervaren. Voor het activeren van Theta- en Delta hersengolven hebben wij zeer geavanceerde visualisatieen meditatie technieken ontworpen.

Lees wat anderen
over onze meditatie
cursus vertellen:

Deze: Sinds enkele jaren ben ik op een persoonlijke ontwikkelingstocht door het leven. Ik heb allerlei verschillende workshops en cursussen gevolgd om meer "Innerlijke rust, vrede en focus" te verkrijgen. Mediteren was mij dus niet vreemd. Totdat ik het gevoel kreeg dat ik stil stond en niet dieper kon mediteren. Jullie hebben daar verandering in gebracht op een relaxte, leuke en leerzame manier! Ik kan nu zeggen dat ik diepere lagen in mezelf kan aanraken wat mij rustiger, stabieler en nog positiever maakt. Ik ervaar nu ook dat ik meer in het "NU" ben. Daarom kom ik graag weer, samen met mijn vriendin en met vol enthousiasme, naar de verdiepingsdagen en de Masteron vervolgtraining. Hartelijk dank! Namaste.

Frank

Lees meer over ervaringen van andere cursisten

Lees meer ervaringen
mentalfintessproimage2

Schrijf je in voor de privétraining

of bel met Christiano +31621827465

Verplichten velden *