Mental
Fitness
Pro

Beginner/gevorderden

6 avonden / 3 uur

De Mental Fitness Pro is één van de meest geavanceerde meditatietrainingen in Nederland. De training is zowel geschikt voor beginners als voor gevorderden.

Wil jij alles weten over de kracht van meditatie en ben je klaar voor een boost in je persoonlijke ontwikkeling? Dan is onze Mental Fitness Meditatie training echt iets voor jou. In zes weken tijd dompelen we je één avond per week onder in deze training. We gaan je leren diep te mediteren en je laten ervaren hoe het is om jouw hersenactiviteit te verlagen naar Theta- en Delta niveau. In deze diepe staat van rust, ga je je mind trainen om fit, krachtig en flexibel te worden. Theta- en Delta hersengolven stimuleren de aanmaak van serotonine, noradrenaline en dopamine, waardoor je je gemakkelijker kunt ontladen van spanningen en stress. Je zult merken dat jouw lichaam zich sneller herstelt van bijvoorbeeld werkdruk, stress, intense training en trauma’s. Met andere woorden: je gaat diepe rust ervaren. Ben jij klaar om je eraan over te geven?

Hersengolfactiviteiten:

Gamma Hersengolf Beta hersengolf Alfa hersengolf Theta hersengolf Delta hersengolf

Door te mediteren volgens deze methode ontstaat er meer ruimte in je leven om te ontdekken wat echt bij je past en waar jouw talenten liggen.

Hormoonactivatie:

Hormonen

“Ja ja, en wie zegt dat míjn hersenactiviteit meewerkt?”

We horen het je denken. Geen zorgen; dit is onze expertise. Inmiddels hebben al meer dan 5000 mensen onze krachtige methode ervaren. Voor het activeren van Theta- en Delta hersengolven hebben wij zeer geavanceerde visualisatieen meditatie technieken ontworpen.

Cursus data

September - November 2020

Je bent welkom op een van onze informatie avonden om deel te nemen aan een gratis introductieles

Praktische Informatie:

Deze Mental Fitness Pro training bestaat uit zes avonden van drie uur. De kosten bedragen € 240,- en dit is inclusief MP3 bestanden met geleide meditaties waarmee thuis geoefend kan worden.
Heb je al eerder een meditatietraining bij ons gevolgd? Lekker bezig! We zijn alleen nog niet klaar met je. Jij ook niet met ons? Dan staat jou een aantal interessante cursussen te wachten! Kijk voor de data in onderstaand overzicht:

Interesse in mediteren?
Download hier een gratis
mp3 bestand.

Download MP3

Onze vervolgcursussen

Masteron

Vervolgtraining na Mental Fitness Pro €250,- 5 avonden / 3 uur

Cosmayah

Vervolgtraining na Masteron €250,- 5 avonden / 3 uur

Privé-trainingen

Zowel voor beginners als gevorderden €595,- 4 dagdelen / 2 uur

Lees wat anderen
over onze meditatie
cursus vertellen:

Deze: Sinds enkele jaren ben ik op een persoonlijke ontwikkelingstocht door het leven. Ik heb allerlei verschillende workshops en cursussen gevolgd om meer "Innerlijke rust, vrede en focus" te verkrijgen. Mediteren was mij dus niet vreemd. Totdat ik het gevoel kreeg dat ik stil stond en niet dieper kon mediteren. Jullie hebben daar verandering in gebracht op een relaxte, leuke en leerzame manier! Ik kan nu zeggen dat ik diepere lagen in mezelf kan aanraken wat mij rustiger, stabieler en nog positiever maakt. Ik ervaar nu ook dat ik meer in het "NU" ben. Daarom kom ik graag weer, samen met mijn vriendin en met vol enthousiasme, naar de verdiepingsdagen en de Masteron vervolgtraining. Hartelijk dank! Namaste.

Frank

Lees meer over ervaringen van andere cursisten

Lees meer ervaringen
mentalfintessproimage2

Schrijf je in voor de privétraining.

of bel met Christiano +31621827465

Verplichten velden *