Masteron

Vervolgtraining na Mental Fitness Pro

5 avonden / 3 uur

De Masteron

Ben jij een van de geluksvogels die de MFP meditatie- en de Delta meditatietraining bij ons heeft gevolgd en wil je jezelf verder verdiepen in het mediteren? Kun je daarnaast bijna niet wachten om een grote sprong te maken in jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan is de Masteron meditatietraining echt iets voor jou!

De Masteron meditatietraining is de krooncursus van Innertechnology. We hebben ons suf onderzocht om deze unieke meditatietraining te kunnen ontwerpen, om zo de beste resultaten te bereiken. En mooi meegenomen: wij mediteren zelf 20 jaar en hebben ruim 15 jaar ervaring in het verzorgen van meditatietrainingen. De Masteron meditatietraining zit boordevol bevindingen en innoverende meditatietechnieken die jou gaan helpen richting meesterschap! Geloof ons, dit wil je meemaken!

In de Masteron-training staat ‘meesterschap’ centraal. Als in: wij gaan je leren de juiste mindset te ontwikkelen waarmee je jouw doelen gaat bereiken. Onze mindset is het besturingsysteem dat alle processen in je lichaam stuurt. Ook de manier waarop je in het leven staat en hoe jij het leven ervaart, wordt bepaald door onze mindset. Belangrijk dus om te gaan werken aan de juiste mindset! Klinkt logisch, nietwaar?

Cursus data 2020

November - December 2020
Dit ga jij bereiken met deze training:

Als jij je 100 procent inzet, ga je door deze training meer mentale en emotionele vrijheid bereiken. En dat niet alleen, je ervaart ook meer harmonie, vitaliteit, daadkracht, doelgerichtheid en eindeloze creativiteit. Dit komt doordat jij de basis al gelegd hebt in de vorige meditatietraining en nu meteen een verdiepingsslag kunt maken.

Lees wat anderen
over onze meditatie
cursus vertellen:

Deze: Sinds enkele jaren ben ik op een persoonlijke ontwikkelingstocht door het leven. Ik heb allerlei verschillende workshops en cursussen gevolgd om meer "Innerlijke rust, vrede en focus" te verkrijgen. Mediteren was mij dus niet vreemd. Totdat ik het gevoel kreeg dat ik stil stond en niet dieper kon mediteren. Jullie hebben daar verandering in gebracht op een relaxte, leuke en leerzame manier! Ik kan nu zeggen dat ik diepere lagen in mezelf kan aanraken wat mij rustiger, stabieler en nog positiever maakt. Ik ervaar nu ook dat ik meer in het "NU" ben. Daarom kom ik graag weer, samen met mijn vriendin en met vol enthousiasme, naar de verdiepingsdagen en de Masteron vervolgtraining. Hartelijk dank! Namaste.

Frank

Lees meer over ervaringen van andere cursisten

Lees meer ervaringen
Masteron_Image_02

Interesse of vragen? Wij helpen je graag!
Vul het onderstaande formulier in.

Of bel met Robinson +31643709167

Verplichten velden *