Cosmayah

Vervolgtraining na Masteron

5 avonden / 3 uur

Pimp up your soul

Deze meditatietraining is de training waarmee jij jezelf gaat overstijgen. (Geloof je het niet? Let maar op.) De meeste mensen die aan deze training deelnemen, houden zich al minimaal 2 jaar intensief bezig met persoonlijke ontwikkeling en meditatie. Heb je bij ons de Masteron-training gevolgd? Dan ben je rijp voor de Cosmayah training!

Waarin onderscheidt deze training zich van de andere meditatietrainingen van Innertechnology?

Wat heeft meditatie ons gebracht? Naast dat meditatie ons diepe rust, daadkracht en superscherpe focus bezorgt, geeft het ons nog iets extra’s, namelijk: Gewaarwording en Bewustwording.

Dankzij onze jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen in hun persoonlijk bewustwording- en transformatieproces, hebben we ondervonden hoe jij kunt samenwerken met je eigen psyche. Jazeker, we hebben ontdekt hoe je doormiddel van meditatie- en visualisatietechnieken jezelf kunt upgraden om te zijn wie je écht bent. En zeg nou zelf, diegene willen we toch allemaal zijn ? !

Het proces

Het proces van Gewaarwording en Bewustwording geeft je meer kracht, standvastigheid en vernieuwing. Je wordt flexibel en liefdevoller naar jezelf en ook richting anderen. Je leert de intelligentie van je zielbewustzijn kennen. Klinkt intens, en dat is het ook! Sta stil bij het feit, dat wij in principe maar 10% tot 15% van ons bewustzijn en intelligentie gebruiken. Dit is wetenschappelijk aangetoond! Dan snap je wel dat er nog veel te ontdekken valt. En hóe toevallig: wij mensen zijn van oorsprong ontdekkingsreizigers! Wij zijn op aarde om te ervaren hoe het is om echt mens te zijn met al onze uitdagingen, struggles en successen.

Jaarlijks verzorgen we de Cosmayah meditatietraining, en ieder jaar mag jij hier weer aan deelnemen. Klinkt als een feestje toch ? !

Wij mediteren nu ruim 20 jaar, gemiddeld zo’n 10 uur per week. Ieder jaar delen we onze nieuwste inzichten en meditatietechnieken. Super uitgebreid en geavanceerd, om zo jullie de nieuwste ontdekkingen in meditatieland te laten ervaren. De Cosmayah training is een praktische, leerzame en innoverende meditatietraining. Eén ding is zeker: als je op zoek bent naar persoonlijke groei en bewustwording dan is dit ‘heaven’ voor jou!

Cursus data

November - December

De Cosmayah meditatietraining bestaat uit:

• 5 x 3 uur. • Mp3-bestanden met op maat gemaakte visualisatie- en meditatietechnieken om thuis te oefenen. • Kosten: €250,-
Je kunt de Cosmayah training volgen op 2 verschillende dagen, op donderdagavond en vrijdagavond. Voor meer informatie over deze cursus data zie de tabel.

Interesse in mediteren?
Download hier een gratis
mp3 bestand.

Download MP3

Onze vervolgcursussen

Masteron

Vervolgtraining na Mental Fitness Pro €250,- 5 avonden / 3 uur

Cosmayah

Vervolgtraining na Masteron €250,- 5 avonden / 3 uur

Privé-trainingen

Zowel voor beginners als gevorderden €595,- 4 dagdelen / 2 uur

Lees wat anderen
over onze meditatie
cursus vertellen:

Deze: Sinds enkele jaren ben ik op een persoonlijke ontwikkelingstocht door het leven. Ik heb allerlei verschillende workshops en cursussen gevolgd om meer "Innerlijke rust, vrede en focus" te verkrijgen. Mediteren was mij dus niet vreemd. Totdat ik het gevoel kreeg dat ik stil stond en niet dieper kon mediteren. Jullie hebben daar verandering in gebracht op een relaxte, leuke en leerzame manier! Ik kan nu zeggen dat ik diepere lagen in mezelf kan aanraken wat mij rustiger, stabieler en nog positiever maakt. Ik ervaar nu ook dat ik meer in het "NU" ben. Daarom kom ik graag weer, samen met mijn vriendin en met vol enthousiasme, naar de verdiepingsdagen en de Masteron vervolgtraining. Hartelijk dank! Namaste.

Frank

Lees meer over ervaringen van andere cursisten

Lees meer ervaringen
mentalfintessproimage2

Schrijf je in voor de Cosmayah.

of bel met Christiano +31621827465

Verplichten velden *