Combine body & mind and
discover your
original
strength

Durf je met ons de uitdaging aan? Wil jij ook meer vitaliteit & kracht? Wij geloven heilig in de enorme potentie die verborgen ligt in ons psyche. Daarom hebben we een praktische methodiek ontwikkeld om meer gebruik te maken van dit potentieel. Onze background? Wat dacht je van ruim 15 jaar ervaring in het ontwerpen van effectieve meditatietechnieken en bokstrainingen. Als team trainen wij dagelijks om te blijven groeien. Keer op keer komen we met een variatie aan meditatie- en bokstechnieken om jou te motiveren, en je op een ongedwongen manier het beste uit jezelf te laten halen.

YanYun Codes
Innerforce_Image_01

Onze Innerforce training is een effectieve en krachtige combinatie tussen mindfulness, meditatie en boksen. Het eerste gedeelte van de training bestaat uit diverse visualisatie- en meditatieoefeningen om mentale rust en optimale focus te bereiken. Het tweede gedeelte bestaat uit een uitgebreide bokstraining die je lichaam een boost geeft. Het resultaat: een flexibele, heldere mind en een sterk, fit lichaam. 

ONZE TRAINING IS EFFECTIEF, EFFICIËNT EN SUPERRELAXED.

Het geheim zit in het mindful trainen van je lichaam en geest. Hiermee bedoelen we: geconcentreerd, in het moment, en vol overgave je oefeningen doen; zonder dwang en zonder jezelf te forceren. Door meditatie en boksen met elkaar te combineren in één training, kun je op relaxte en effectieve wijze werken aan je body en mind. Op deze manier ontwikkel en behoud je een optimale lichamelijke conditie. Wij helpen jou om je fysieke en mentale grenzen te verleggen zonder blessures op te lopen. Klinkt goed, nietwaar?

DE TRAINING

De training duurt 2 uur. De eerste 30 á 40 minuten richten we ons op geavanceerde meditatie- en mindfulness technieken om je mind te trainen. Daarna stappen we over naar het boksen: we leren je technisch correct boksen, om zo op de juiste manier te leren bewegen. “Move like butterfly, sting like a bee.” 

De lessen zijn voor iedereen toegankelijk; zowel beginners als gevorderden zijn van harte welkom. Jij komt met een ‘open mind’, en wíj zorgen voor een kick-ass training… deal? Hoe gaat het
in zijn werk?

Hoe gaat het in zijn werk?

Lesduur: 2 uur.
Je kan instromen wanneer jij wil
De trainingen worden gegeven op
zaterdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur
maandagavond van 19.30 tot 21.30 uur.
woensdagavond van 19.30 tot 21.30

Locatie:

Secie-C,
Daalakkersweg 2, Eindhoven
loods 10K,
ingang bij Stichting Baass.

Type abonnementen

Flow

€ 40,- per maand

èèn keer per week trainen

Clear Mind

€ 55,- per maand

twee keer per week trainen

Full Focus

€ 60,- per maand

drie keer per week trainen

Privétrainingen

Je kunt Innerforce meditatie/bokslessen bij ons ook privé te volgen. Het voordeel hiervan is: We stemmen de training speciaal op jou af. In een korte tijd leren wij jou efficiënt en mindfull Boksen. We begeleiden je liefdevol in jouw persoonlijke proces Samen maken we een plan van aanpak, afgestemd op jouw behoefte en doelstellingen. Zo bereiken we de beste resultaten! Je kunt ten alle tijden beginnen.

Een proefles of geïnteresseerd
in onze Innerforce training?
vul het onderstaande formulier in.

Whatsapp mag ook, app dan naar 06-21827465, laat je naam en telefoonnummer achter.

Innerforce_Image_03

Een proefles of geïnteresseerd
in onze Innerforce training?
vul het onderstaande formulier in.

Whatsapp mag ook, app dan naar 06-21827465, laat je naam en telefoonnummer achter.

Verplichten velden *